Search
There is no photo.

Embodied Yoga

Nijmegen, Netherlands

Connect with Me

Embodied Yoga Teaches

  • Flow Yoga
  • Spiritually-Oriented Yoga
  • Gentle Yoga
  • Specialty Yoga

Languages

English, German, Dutch

About Embodied Yoga

Voordat ik fysiotherapeut werd, was ik al een gepassioneerde yogadocent. Mijn reis met yoga begon op jonge leeftijd, tijdens mijn tienerjaren. De aantrekkingskracht van yoga om opnieuw contact te maken met mijn lichaam en mijzelf bracht me naar India. Ik was dorstig naar...

Voordat ik fysiotherapeut werd, was ik al een gepassioneerde yogadocent. Mijn reis met yoga begon op jonge leeftijd, tijdens mijn tienerjaren. De aantrekkingskracht van yoga om opnieuw contact te maken met mijn lichaam en mijzelf bracht me naar India. Ik was dorstig naar kennis, verlangde naar ontdekking en wilde dieper duiken in mijn innerlijke wereld. Dat is waarom ik mijn eerste yogalerarenopleiding volgde, samen met een aanvullende ayurvedatraining. Terwijl mijn honger naar groei en inzicht groter werd, begon ik fysiotherapie te studeren in Nederland. Toch, het kennen van het menselijk lichaam op theoretisch niveau is niet hetzelfde als het werkelijk kennen en kunnen voelen van je eigen lichaam.

Maar pas toen ik mijn eerste stappen zette in persoonlijke ontwikkelingscursussen, voelde ik een diep gevoel van thuiskomen. Een gevoel dat alle delen van mij welkom waren, zonder de noodzaak om perfect, heilig of puur te zijn (dit is wat ik  in de traditionele yogawereld had geleerd). Door deze holistische beoefeningen en inquiries (Diamond approach) leerde ik om me veilig genoeg te voelen om mijn emoties te omarmen en te bewegen. Mijn missie is om jou te begeleiden, zodat ook jij je welkom en veilig genoeg kunt voelen om te ervaren, voelen en te accepteren wat er in jou leeft.

First Registered February 2018
3205 Teaching Hours
Yoga Alliance Continuing Education Provider
First Registered February 2018
3205 Teaching Hours
Yoga Alliance Continuing Education Provider

Yoga Alliance is a nonprofit 501(c)(6). Yoga Alliance Foundation is a nonprofit 501(c)(3). This website refers to the two organizations as "Yoga Alliance." Copyright 2024 Yoga Alliance. Yoga Alliance, the Yoga Alliance logo, RYS, RYT, and YACEP are registered marks with the USPTO and other jurisdictions.

Privacy Policy | Terms of Use

Copyright 2024 by Yoga Alliance