Search
wandlijst
My First Album - wandlijst [223]
Trikonasana
My First Album - Trikonasana [225]
sunsal
My First Album - sunsal [211]
onstage Purvottanasana
My First Album - onstage Purvottanasana [188]

Natasha Thompson

Beijingstraat 7, Rotterdam, Netherlands

Connect with Me

About Natasha Thompson

Natasha Komt oorspronkelijk uit de evenementen sector. (Organisatie van dans-modeshows en volledige producties voor o.a. Levi’s, Wrangler en Lee.) Na de geboorte van haar eerste zoon zocht ze meer regelmaat in het leven en ging ze werken bij The Pilates Studio in Den Haag....

Natasha Komt oorspronkelijk uit de evenementen sector. (Organisatie van dans-modeshows en volledige producties voor o.a. Levi’s, Wrangler en Lee.) Na de geboorte van haar eerste zoon zocht ze meer regelmaat in het leven en ging ze werken bij The Pilates Studio in Den Haag. Vanuit haar office manager stoel keek zij naar de privé sessies in de studio. Ze raakte gefascineerd door de precieze manier van beweging op de apparaten en de mat. De liefde voor gezondheid en beweging begon nog meer te bloeien wat haar deed besluiten om les te gaan geven.

Vanaf 2005 was ze werkzaam als Body Balance instructeur, assessor en in 2014-2015 lid van het BodyBalance Trainer team. Tevens is zij ook freelance (Ashtanga) Yoga docent en Body & Mind personal trainer.

Naast veel fitness workshops is Natasha is opgeleid door Manju Pattabhi Jois. Manju is de zoon en protegé van Sri Pattabhi Jois, mede grondlegger van Ashtanga Yoga. Deze vorm van Yoga ervaart Natasha als de meest dynamische en uitdagende Yoga stijl.

Natasha heeft gemerkt dat er steeds meer mensen behoefte hebben aan meer Yoga verdieping. Het creëren van MindBodyFlow ( athletic blend of TaiChi, yoga and Pilates) is mede hierdoor vanzelfsprekend geworden.  Naast haar freelance activiteiten is zij eigenaresse van www.movealongstudio.nl en geeft zij mini retreats, in opdracht. 

Natasha: "Bij het zien hoe de deelnemers zich openstellen, enthousiast zijn en zich elke keer weer inspannen. Niet alleen tijdens de les maar ook door er regelmatig te zijn, is voor mij een mooi cadeau! Begeleiding mogen geven tijdens de meditatie zie ik als een voorrecht en is een groot compliment voor mij als de deelnemers hun rustpunt en de weg naar bewustwording hebben gevonden. MindBodyFlow of Yoga is meer dan alleen maar bewegen. Het gaat samen met de stem van je tweede IK die je actief blijft horen". Je (her) ontdekt jezelf elke keer weer."

First Registered May 2016
Yoga Alliance Continuing Education Provider

Teaching Experience

Current
Current

Move Along Studio

November 2013 - Current
Beijingstraat 7, Rotterdam, Netherlands
First Registered May 2016
Yoga Alliance Continuing Education Provider

Yoga Alliance is a nonprofit 501(c)(6). Yoga Alliance Foundation is a nonprofit 501(c)(3). This website refers to the two organizations as "Yoga Alliance." Copyright 2022 Yoga Alliance. Yoga Alliance, the Yoga Alliance logo, RYS, RYT, and YACEP are registered marks with the USPTO and other jurisdictions.

Privacy Policy | Terms of Use

Copyright 2022 by Yoga Alliance