Search
There is no photo.

Tonnie Goes

Antoniushof, Montfoort, Netherlands

Connect with Me

Tonnie Goes Teaches

  • Flow Yoga
  • Alignment-Oriented Yoga
  • Gentle Yoga
  • Specialty Yoga

Languages

Dutch and English

About Tonnie Goes

Na vele jaren actief te zijn geweest in Jazz-dans, besefte ik dat ik op een andere manier wilde gaan bewegen, waarbij persoonlijke verdieping centraal staat. Daarom begon ik in 1993 de opleiding Hatha Yoga in Nederland. Tijdens deze studie verdiepte ik me tevens in de Chakra-psychologie....

Na vele jaren actief te zijn geweest in Jazz-dans, besefte ik dat ik op een andere manier wilde gaan bewegen, waarbij persoonlijke verdieping centraal staat. Daarom begon ik in 1993 de opleiding Hatha Yoga in Nederland. Tijdens deze studie verdiepte ik me tevens in de Chakra-psychologie. In maart 2000 rondde ik de studie Ashtanga (Power) Yoga af bij de Amerikaan David Swenson (deze man is jarenlang in de leer geweest bij Pattabhi Jois, de grondlegger van Ashtanga Yoga). Daarna heb ik poweryoga in Nederland geïntroduceerd. Bovendien heb ik bijscholing gehad in Colorado en daar heb ik met vele bekende Yoga docenten samengewerkt, zoals Richard Freeman, John Friends, Rodney Yee, Dona Holleman, Angela Farmer en Robert Boustany. In 2002 heb ik de opleiding in Ayurvedische massage afgerond. Vanaf 2002 volgde ik met regelmaat teacherstrainingen, onder andere bij: John Scott, Mark Darby, Doug Swenson, Doug Keller, Julie Gudmestad en Shiva Rea. Tevens heb ik in 2006 mijn diploma van de opleiding Yoga Coaching behaald en heb ik de 4 jarige opleiding Meditatie & Hypnotherapie met positief resultaat afgerond.

Mijn werk bestaat uit lesgeven in de verschillende vormen van Yoga, het geven van personal yoga trainingen, het psychosociaal begeleiden van mensen in de vorm van hypnotherapie, yogacoaching, ontspannings- en ademhalingstherapie, en het opleiden van (aankomende) docenten. Ik werk voornamelijk in het Dasra Center, maar als freelancer ben ik op verschillende locaties in Nederland te vinden.

First Registered September 2015
Yoga Alliance Continuing Education Provider
First Registered September 2015
Yoga Alliance Continuing Education Provider YACEP® Profile 

Yoga Alliance is a nonprofit 501(c)(6). Yoga Alliance Foundation is a nonprofit 501(c)(3). This website refers to the two organizations as "Yoga Alliance." Copyright 2023 Yoga Alliance. Yoga Alliance, the Yoga Alliance logo, RYS, RYT, and YACEP are registered marks with the USPTO and other jurisdictions.

Privacy Policy | Terms of Use

Copyright 2023 by Yoga Alliance